Complete kantoorinrichting

Sector

Gaat je bedrijf verhuizen? Openen jullie een nieuwe vestiging? Of is de huidige inrichting van het kantoor niet helemaal naar wens? Style26 creëert complete kantoorinrichtingen.

Elke organisatie heeft zijn eigen manier van werken. Het ene bedrijf doet aan flexwerken, het ander geeft de voorkeur aan vaste werkplekken. De een heeft behoefte aan veel overlegruimtes, voor de ander is een goede ontvangstruimte essentieel.

Een interieur dat past bij je bedrijf

Style26 ontwikkelt kantoorinrichtingen die passen bij je organisatie. Heb je eigenlijk alleen een mooie set nieuwe meubels nodig? Prima. Begin je liever helemaal opnieuw? Dan maken we een volledig ontwerp, van vloer tot lichtplan, van pantry tot wandplank. In nauw overleg met jou creëren we een interieur dat de juiste sfeer uitstraalt - ga je voor industrieel of toch huiselijk? - en die aansluit op jullie werkwijze. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat alles wat we maken, voldoet aan alle geldende arbonormen.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement