Van eerste gesprek tot laatste stopcontact

Wat we doen

In vijf heldere stappen werken we samen toe naar jouw interieuroplossing.

Een goed gesprek

Een passend interieur begint met een goed gesprek. Over de organisatie, over de sfeer die je graag terugziet, over je wensen en eisen. Het liefst zien we de ruimtes met eigen ogen. Ga je nieuw bouwen, dan nemen we de bouwtekeningen als leidraad.

Eerste ontwerp

We vertalen je wensen en eisen naar een eerste, globale ontwerp. Met dit ontwerp schetsen we de kaders voor de verdere uitwerking van je interieur.

Definitief ontwerp

Aan de hand van jouw feedback op het eerste ontwerp passen we het ontwerp aan en maken we het definitief.

Begroting en planning

We stellen een begroting op en stemmen een planning met je af.

Aan de slag!

Tijd om het ontwerp tot leven te brengen! We verzorgen de complete verbouwing en inrichting. Van vloer tot armatuur, van op maat gemaakte meubels tot waxinelichthouder.

Partners

Kadepop
Style26 is medeoprichter en -organisator van festival Kadepop. Het afgelopen decennium is Kadepop uitgegroeid van besloten Koninginnedagfeestje in tot een groots evenement op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. Onder andere Kensington, De Likt en De Staat traden op tijdens Kadepop. In 2018 verhuisde het festival naar zijn huidige locatie op het Suikerunieterrein. Daar bouwden we een uniek pand dat niet alleen showroom, opslag, kantoor én evenementenlocatie is, maar ook nog eens getransformeerd kan worden tot main stage. Meer weten? Kijk op kadepop.nl.

IKOTeam IKO
Style26 is co-sponsor van schaatsteam IKO, het team van onder andere drievoudig Olympisch kampioen Jorien ter Mors en Olympisch Kampioen Jan Blokhuijsen. Team IKO betrekt zijn sponsors actief bij de sport en sporters met de IKO Business Club. Style26 is er trots op om hier onderdeel van uit te maken!

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement