Een inspirerende leeromgeving

Sector

Een school moet een fijne plek zijn. Een prettige omgeving die je uitnodigt om te leren. Style26 creëert verrassende, eigentijdse interieurs voor onderwijsinstellingen.

Als je als school dagelijks honderden leerlingen en tientallen docenten verwelkomt, dan wil je dat zij zich prettig voelen. Dat zij kunnen werken en leren in een fijne omgeving. Style26 helpt je bij het creëren van die plek - van klaslokaal tot kantine.

Meer dan leren

Op school wordt niet alleen geleerd. Voor leerlingen is een school immers ook een plek van ontmoeting, een plek die ruimte biedt aan hun creativiteit. En voor medewerkers? Voor hen is een school een plek om kennis door te geven, om collega's te ontmoeten, een plek om zélf te groeien. 

Verschillende functies

In ons ontwerp houden we rekening met deze verschillende functies. We ontwerpen bijvoorbeeld klaslokalen die aansluiten op de lessen die er gegeven worden, zorgen voor een uitnodigende kantine en een gezellige lerarenkamer. En heb je al gedacht aan overlegruimtes of plekken waar leerlingen in alle rust kunnen studeren?

Wil je ontzorgd worden of juist betrokken blijven?

We kunnen je volledig ontzorgen of juist, als je dat wilt, de taken verdelen, zodat je zelf nauw betrokken blijft. Samen creëren we een inspirerende leeromgeving voor leerlingen én docenten.

Gerelateerde projecten

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement