Voys

Project

Toen telecombedrijf Voys verhuisde naar een grotere locatie, moest het interieur naadloos aansluiten bij de werkwijze van het bedrijf. Style26 maakte het ontwerp en verbouwde het betonnen, casco pand tot eigentijds kantoor.

Flexibel werken bij Voys

Bij Voys wordt flexibel gewerkt. Geen van de medewerkers heeft een vaste werkplek. De collega’s praten elkaar bij in zogenaamde stand-ups en geven regelmatig presentaties. Het nieuwe kantoor moest deze manier van werken volledig ondersteunen.

Style26 maakte een ontwerp waarin het flexwerken centraal staat: iedere medewerker kan achter ieder bureau werken. Ongeacht zijn of haar functie, werkzaamheden of device. Bovendien is er een multifunctionele ruimte die gebruikt kan worden voor stand-ups, maar waarin ook presentaties kunnen worden gegeven.

Voys Groningen

Verbouwing en inrichting

Style26 verzorgde de volledige verbouwing van het kantoor, dat casco werd opgeleverd. Tot slot richtten we het kantoor in. Dit deden we in nauwe samenwerking met een aantal medewerkers van Voys. Zo kregen de bureaubladen van oude bureaus een tweede leven in de wand van de pantry en gaven we het kantoor een persoonlijke noot met een doorleefde bartafel en grote fotodoeken.

Voys Groningen

Style26 maakte het ontwerp en verbouwde het betonnen, casco pand tot eigentijds kantoor.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement