Certificeringen

Wij zijn ISO 9001 en 14001 gecertificeerd!

Bij Style26 houden wij ons continu bezig met het verbeteren van onze diensten. Met veel aandacht en energie verbeteren wij onze milieuprestaties elke dag weer. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat wij beschikken over een ISO 9001 en 14001 certificering.

ISO 9001

ISO 9001

Afspraak is afspraak, dit staat bij ons hoog in het vaandel. Wat wij beloven moeten we ook nakomen. Dit lijkt heel normaal, maar blijkt in de praktijk niet altijd zo te zijn. Wij vinden het belangrijk om een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten, dit betekent dat je op ons kunt vertrouwen dat wij onze afspraken nakomen.

Door onze werkprocessen in kaart te brengen, op wekelijkse basis te evalueren en te verbeteren kunnen wij je elke dag beter van dienst zijn op het gebied van al je huisvestigingsvraagstukken. Dit doen wij in combinatie met het implementeren van professionele kwaliteitsmanagementsystemen. Met veel plezier doen wij ons werk en we vinden het fijn om te zien hoe een project met succes wordt afgerond. Afspraak is afspraak.

ISO 14001

ISO 14001

We ontkomen er niet meer aan, we moeten en willen verduurzamen. Wij realiseren ons dat we onze verantwoordelijkheid moeten nemen. Zo zijn wij onder andere gehuisvest in een circulair pand en denken wij in onze projecten graag mee aan circulaire oplossingen. Toch is dit nog lang niet voldoende! Als schakel in de keten en specialist op het gebied van inrichten bieden wij niet alleen handvatten, maar selecteren wij onze fabrikanten en leveranciers waar duurzaamheid, circulariteit en het milieu in hart en nieren zit.

Dit gaat verder dan alleen meubels, ook het duurzaam en flexibel (af)bouwen van gebouwen hoort hierbij. Aanpassingen in het pand hoeven niet automatisch te betekenen dat we moeten slopen en opnieuw op bouwen. In ons Design & Build concept hebben wij dit al vaak succesvol mogen uitvoeren. Uiteindelijk streven we ernaar om een volledig duurzame/circulaire inrichting te kunnen verzorgen.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement