Payt Skybox Groningen

Project

Sinds 2017 is Payt sponsor van FC Groningen en heeft het bedrijf een skybox bij de club. Style26 werd gevraagd de skybox te transformeren tot representatief én sportief onderkomen.

Eén onderkomen voor sportieve én zakelijke afspraken

Payt wilde de skybox niet alleen gebruiken tijdens voetbalwedstrijden, maar wilde de ruimte ook inzetten voor bijvoorbeeld presentaties. Bovendien kunnen externe partijen de ruimte huren. Eén van de wensen van Payt was dan ook dat de skybox een representatief uiterlijk kreeg.

Skybox inrichting

Style26 werd gevraagd de skybox te transformeren tot representatief én sportief onderkomen.

Subtiele verwijzingen naar Payt

Style26 maakte een ontwerp waarin het logo van Payt op subtiele wijze terugkomt. We maakten bijvoorbeeld een houten wand waarin het beeldmerk van Payt is uitgefreesd, waardoor een abstract patroon ontstaat. Ook legden we een visgraatvloer die verwijst naar het beeldmerk. Daarnaast kwam de kleur rood, de huisstijlkleur van Payt, terug in de accessoires.

Naast deze elementen maakten we een passend verlichtingsplan, ontwierpen we een bar en plaatsten we statafels langs de raampartij, zodat je ook vanuit de skybox de voetbalwedstrijden kunt volgen.

Nieuwe apparatuur

Om de skybox ook geschikt te maken voor presentaties en andere zakelijke ontmoetingen, plaatsten we nieuwe presentatie- en audio-apparatuur.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement