Pandriks

Project

Bij Pandriks draait alles om brood. In de nieuwe hypermoderne bakkerij hebben ze een volledig geautomatiseerd productieproces geïmplementeerd, waardoor ze grootschalige productie kunnen garanderen met minimale menselijke inzet. De ambitie van Pandriks is duidelijk: ze streven er naar de meest duurzame bakkerij ter wereld te worden. Pandriks is vastbesloten om onze planeet te behouden voor toekomstige generaties. Deze kernwaarde sluit goed aan bij die van Style26 waardoor dit doormiddel van samenspel zorgde voor een Turn-Key oplevering.

De rol van Style26

Voor Pandriks hebben we het ontwerp van Spring Studio naar uitvoering begeleid. De presentatie ruimte, kantine, kantoren en overlegruimten van deze grote bake-off bakkerij in Meppel. 
Vanuit de visie van Spring Studio hebben wij de maatwerk elementen en het meubilair geleverd. 
Een plafond van deegrollers voor de presentatieruimte, die naadloos aansluit op de op maat gemaakte garderobe meubelen. Kantine en overlegruimten in stijl passend bij het concept.
 

Pandriks

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement