HOMEFIT zit-/sta-bureau

Product

Een ergonomisch zit-/sta-bureau opgeborgen in een kastje! Dat is HomeFit©. Met het formaat van een schoenenkastje en in de kleur van uw inrichting haal je een professionele ergonomische werkplek in huis.

We werken met z’n allen meer vanuit huis. Heb je de luxe van een aparte (werk)kamer, dan kies je waarschijnlijk voor een verstelbaar bureau en een goede bureaustoel. Niet iedereen heeft echter de ruimte voor zo’n thuiswerkplek. Daarom hebben we HomeFit©! Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 cm is HomeFit© niet groter dan een schoenenkast of een flinke koffer. Het unieke ontwerp en de vele kleurenopties zorgen ervoor dat HomeFit© naadloos in iedere woonkamer past. Het anonieme kastje kun je snel en eenvoudig transformeren tot een volwaardige werkplek door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteverstelling. De handige opberggoot in het kastje, biedt ruimte aan werk gerelateerde materialen zoals een laptop, muis, ordner of werkmap. Omdat we begrijpen dat je niet te lang wilt wachten op je nieuwe thuiswerkplek, leveren we HomeFit© binnen 10 werkdagen bij je thuis.

Door de vele kleurenmogelijkheden past HomeFit© namelijk bij iedere inrichting. De romp en de top worden altijd in dezelfde kleur uitgevoerd. Het werkblad kan in een afwijkende kleur gemaakt worden. De romp, top en het werkblad zijn gemaakt van PEFC hout met een naadloze PP-randafwerking d.m.v. lasertechniek. De decoren worden geleverd met bijpassende randafwerking. De bladen zijn leverbaar in 18 mm dikte en voorzien van een melamine toplaag. De trendcollectie decoren kunnen aan verandering onderhevig zijn. We denken graag mee om tot de juiste uitvoering te komen.

HomeFit 1
Totaal: € 695,00
excl. BTW

Heb je vragen over deze stoel? Neem gerust contact op of vraag een offerte op.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement