Duurzaamheid

Bij Style26 vinden we het belangrijk dat onze interieurs de aarde zo min mogelijk belasten. We hergebruiken zoveel mogelijk materialen en werken met duurzaam geproduceerde producten.

Style26 zet zich actief in om een maatschappelijk verantwoorde organisatie te zijn en te blijven. We onderschrijven de richtlijnen, principes en gedragscodes uit de richtlijn ISO-26000. Dat doen we op verschillende manieren.

We werken samen met fabrikanten die duurzaam produceren

Style26 past vrijwel alleen maar producten toe die gemaakt zijn door fabrikanten die duurzaam produceren. Bij andere ketenpartners belichten we actief het belang van duurzaamheid en creëren we bewustwording.

We passen duurzame oplossingen toe bij onze klanten

Als we voor een klant een interieur ontwikkelen, onderzoeken we altijd de mogelijkheid om het huidige interieur (of delen hiervan) te hergebruiken. Soms gebruiken we zelfs delen uit de constructie die vervangen moeten worden. Zo maakten we al eens meubels van oud dakhout en toverden we oude bureaubladen om tot wandbeplating. Bij ieder project scheiden we bovendien de afvalstromen. Zo dragen we bij aan zoveel mogelijk hergebruik van materialen.

We passen duurzame oplossingen toe bij onszelf

Het kantoor van Style26 is modulair én circulair gebouwd. Ons kantoor is grotendeels gemaakt van gebruikte materialen, zoals zeecontainers en steenschotten. Daarnaast worden de afvalstromen in ons kantoor gescheiden.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement